Hoe begin je daar nu aan, jouw nieuw kantoor van de toekomst? Je hebt een mooi plan en je wilt dit omzetten naar de realiteit. Je nieuwe kantoor staat er echter niet op 1,2,3. Denk maar aan afbraakwerken, maatwerk, technieken, los meubilair,...

Ontzorging

Bij het realiseren van een nieuwe inrichting komt meer kijken dan je denkt. Wanneer je ontwerp op punt staat dien je nog heel wat stappen te doorlopen om tot de realisatie te komen.

Wij streven bij ieder project naar een volledige ontzorging van begin tot f’in. Een allesomvattende aanpak waarbij we de coördinatie volledig uit jouw handen kunnen nemen en jouw project opleveren op de afgesproken deadline, binnen het vooropgestelde budget.

Ontzorging
Budget en deadline

Budget en deadline

Je plattegrond ziet er mooi uit , maar dit is nog maar het begin. Voor je kan starten aan de uitvoering heb je natuurlijk ook technische plannen nodig. We bestuderen alle details die nodig zijn om jouw project te realiseren. Dit kan soms best ingewikkeld zijn, daarom wordt er een inventaris gemaakt, om tot een volledig transparant budget te komen.

Vanaf nu kunnen we echt aan de slag gaan. We brengen alle aannemers die nodig zijn om het project uit te voeren samen en we volgen jouw project op dagelijkse basis verder op. Natuurlijk zijn wij ook steeds het eerste aanspreekpunt als er problemen opgelost moeten worden. Gedurende het volledige project wordt het budget bewaakt. Dat vraagt soms om bepaalde afwegingen en keuzes die best met professioneel inzicht gemaakt worden. Ook daar staan we jou steeds in bij.

Oplevering

Oef! De werken zijn afgerond dus dat wil zeggen dat jouw nieuwe werkomgeving helemaal klaar is. Dat alles binnen de vooropgestelde budgettering en deadline. Bij de oplevering wordt alles dubbel gecontroleerd. Staat alles wel op de juiste plaats? We nemen alle details nogmaals onder de loep en we zetten de puntjes op de i.

Alles in orde? Dan rest er jou alleen nog maar een plaatsje uit te zoeken en aan de het werk te gaan.

Oplevering

Geprikkeld en wil je jouw interieurproject eens bespreken?

Kom eens babbelen