Interieurconcepten die werken beginnen bij een goede organisatie

Interieurconcepten bedenken en vormgeven is één ding. Een concept tot leven brengen is een heel andere zaak. Wij streven bij ieder project naar een volledige ontzorging van begin tot f’in. Een allesomvattende aanpak waarbij we de coördinatie volledig uit jouw handen nemen door een optimale project management, van het eerste voorstel tot de finale oplevering.

Meer dan een mooi concept

Meer dan een mooi concept

Goed project management is meer dan een oogje in het zeil houden. Wij zorgen voor de nodige technische ondersteuning, adviseren jou in aanloop naar de uitvoering én sturen alle aannemers zo efficiënt mogelijk aan. Hoe we in project management het verschil maken? Met ons professioneel inzicht in alle facetten van interieurdesign.

Interieurarchitect én projectmanager

Een nieuwbouwproject voor een groot bedrijf of een kantoorrenovatie van een kmo: wij volgen de uitvoering van elk project nauwgezet op. Van planningen opstellen en aannemers aansturen of controleren tot en met het leggen van de finishing touch: je kan niet alleen als interieurarchitect maar ook als project manager op ons rekenen.

Interieurarchitect én projectmanager
Projecten binnen budget

Projecten binnen budget

Goed project management zit niet alleen in het opvolgen van aannemers en werkzaamheden. Budgetplanning en -opvolging is minstens even belangrijk. Dat vraagt soms om bepaalde afwegingen en keuzes die best met professioneel inzicht gemaakt worden.

Voel je thuis

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Familiair in alle opzichten. Geen nummer in de rij, steeds dezelfde gezichten en transparante communicatie. Wij werken samen met jou aan een zorgeloos eindresultaat zonder verrassingen.

Voel je thuis