Flexibele kantoorinrichting na coronatijden

De coronacrisis zorgt ervoor dat thuiswerk definitief een plek krijgt in de manier waarop we werken. Aan bedrijven de uitdaging om hun kantoorinrichting aan te passen aan deze nieuwe situatie. Kantoren zullen meer en meer als ontmoetingsruimtes functioneren met flexwerkplekken, verschillende vormen van vergaderruimtes en afgezonderde concentratiewerkplekken. Als expert in vernieuwende interieurconcepten staan wij jouw bedrijf graag bij in deze verandering.

Enkel thuiswerk?

Enkel thuiswerk?

Werken al je medewerkers momenteel van thuis uit? Zorg dan voor de nodige ondersteuning zoals een ergonomische bureaustoel, een bureau of een ladeblok om zaken op te bergen. Een motivator voor je medewerkers en jij bent ineens in orde met de wettelijke verplichtingen.

Afwisseling tussen kantoor en thuis?

Bekijk je kantoorinrichting eens door een andere bril! Heb je nog wel zoveel ruimte nodig? Waar kan je vaste werkplekken vervangen door flexwerkplekken? En hoe maak je van je kantoor een efficiënte ontmoetingsruimte voor vergaderingen en brainstormsessies? Een analyse waar interieurarchitect Flemishin je graag bij helpt zodat je ook na de coronacrisis de ambities van je bedrijf kan blijven waarmaken.

Afwisseling tussen kantoor en thuis?
Het thuisgevoel op kantoor

Het thuisgevoel op kantoor

Na een behoefteanalyse die rekening houdt met de combinatie van thuiswerk en werken op kantoor transformeren we jouw kantoren. Je kan rekenen op een creatief interieurconcept, project management, interieurmaatwerk en een kant-en-klare inkleding van je kantoorruimtes. Zo wordt je kantoor dé plek waar je medewerkers graag terug naartoe komen.