Gepersonaliseerde interieurarchitectuur vertrekt vanuit jouw behoeften

Interieurarchitectuur begint bij ons steeds vanuit de klant. Wat is je huidige werkwijze, waar wil je naartoe, wat zijn je wensen en behoeften… Wij denken met je mee en laten het interieur voor jou werken. Niet alleen mooi dus, maar functioneel realistisch.

De klant centraal

De klant centraal

Elk project begint met een gesprek. Daarbij brengen we alle behoeften en kwaliteitseisen in kaart, groot en klein. Een detail kan namelijk een wereld van verschil maken op vlak van interieurarchitectuur. Deze behoeftenanalyse is de basis voor een functioneel interieurconcept met visie.

Het grotere kader

Interieurarchitectuur is een proces van wikken en wegen. Ons team maakt eerst een vlekkenplan. Een 2D-plan met de grote lijnen van de indeling van het gebouw en een concept met een persoonlijke way of working. In deze macro-layout komt onze visie stilaan tot leven en proef je de eerste keer van ons interieurconcept.

Het grotere kader
Oog voor detail

Oog voor detail

Na het vlekkenplan duiken we in de details. We brengen verfijningen aan en geven vorm aan een gedetailleerd 2D-plan. Ook jouw huisstijl wordt geïntegreerd. Aan de hand van 3D-ontwerpen, video- en fotografie krijg je een concreet beeld van het interieurconcept.

Rekenwerk met bestek als basis

2D- en 3D-plannen geven een perfecte visualisatie van jouw interieurproject. Ons team gaat daarna verder met de uitwerking van technische detailplannen en maatwerktekeningen. Op basis hiervan maken we een bestek van alle uit te voeren werken, materialen, los meubilair en de administratieve en juridische bepalingen. De bestektekeningen die hieraan gekoppeld zijn vormen samen met de technische omschrijving de basis voor jouw interieurproject. De volgende stap? De uitvoering!

Rekenwerk met bestek als basis