Het inrichten van elke ruimte begint eigenlijk al voor dat die gebouwd wordt. De functionele behoeften van de gebruikers in die ruimte staan voor ons altijd centraal. We streven naar een duurzaam effect op lange termijn. En kijken pragmatisch naar wat realistisch is voor jou als opdrachtgever. Pas daarna werpen we ons op de designkant van de ruimte, kiezen we bewust de materialen én beheren we het project van a tot oplevering.

Research

Research

Elk project, groot of klein, begint bij een simpel gesprek. Een kennismaking met de mens, maar ook met het bedrijf. Daarbij brengen we hun vragen, noden en kwaliteitseisen in kaart. Al vanaf het prille begin denken we mee met de klant. Hoe we het interieur voor hun kunnen laten werken. Niet alleen mooi, maar eerst functioneel realistisch. Daarom is het belangrijk om niet alleen de directie, maar ook hun medewerkers te interviewen.

Concept design

Vervolgens gaat ons team aan de slag. Een proces van wikken en wegen, waarbij we de klant op verschillende tijdstippen een voorontwerp sturen. Via 3D-ontwerpen, video en fotografie schetsen we een concreet beeld. In samenspraak met de klant komen we vervolgens tot een gepersonaliseerd concept. Of dat nu om een ergonomische bureaustoel of het totaalontwerp van het kantoor van de toekomst gaat.

Concept design
Projectmanagement

Projectmanagement

Volledige ontzorging van begin tot f’in. Allesomvattend dus, maar wel toepasselijk voor onze manier van werken. Niet alleen via technische ondersteuning, maar ook in het blijvend adviseren in aanloop naar de uitvoering. Ons professioneel inzicht in alle facetten maakt daarbij het verschil. Want niet alleen schoonheid is belangrijk.

Realisatie

Van meubilair tot verlichting: voor elk element van een interieur hebben we vaste partners met hun eigen expertise. Toonaangevende merken met een huizenhoge reputatie in kwaliteit en duurzaamheid, waarbij maatwerk eerder regel dan uitzondering is.

Realisatie