Direct doordacht dat werkt voor onze klanten

Sterk uitvoerend, maar ook meedenkend. Want onze ervaring en expertise maken het verschil. Niet alleen in schoonheid, maar ook in functionaliteit.

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Een jonge, dynamische groep interieurarchitecten. Met een passie voor concepten bedenken, begeleiden en realiseren. Een filosofie die belichaamd wordt door eigenaar Erik van den Aarssen, die op 16-jarige leeftijd begon als monteur van meubilair.

Bijna een kwarteeuw later trotse architect en eigenaar van zijn eigen succesverhaal Flemishin. Of het nu gaat om de perfecte stoel voor een werknemer of een totaalproject: alles wordt doorspekt met een flinke portie passie en kennis.

Waarom doen we dit?

De krachtigste motor is die van intrinsieke motivatie. Luisteren naar de wensen van de klant, daarmee aan de slag gaan en zien hoe onze vindingrijke realisaties mensen blij maken: dat zijn alle prikkels die wij nodig hebben om beter werk te leveren, elke dag opnieuw.

Waarom doen we dit?
Hoe werkt Flemishin?

Hoe werkt Flemishin?

Onze werkwijze kan ruwweg worden opgedeeld in vier fases. Eerst kijken we in samenspraak met de klant wat hun wensen zijn, en hoe we daar als interieurarchitecten op kunnen inspelen. Het resultaat van die analyse wordt vervolgens vertaald naar een gepersonaliseerd concept.

Voor, tijdens en na het project blijven we steeds adviseren en optimaliseren. Overtuigd van onze expertise, en erop gebrand om die te delen. Samen met onze betrouwbare partners gaan we op zoek naar het ideale materiaal en meubilair voor jouw interieur. Stijlvol design is daarbij een vereiste, net zoals functionaliteit en duurzaamheid. Want wij geloven in interieurconcepten die blijven werken. Voor jou.