Over flemishIN

Full service is ons ding. Van creatieve ontwerpen tot de levering van kantoormeubilair en nazorg achteraf! Wij denken met u mee, ontzorgen en creëren gegarandeerd een werkomgeving in lijn met uw ambities van nu en klaar voor die van morgen! 

flemishIN is gevestigd met kantoor en showroom in het prestigieuze building seventyone in Lummen. Project Advisor-zaakvoerder Erik van den Aarssen leidt een hecht team met veelzijdige specialismen, van kundige sales medewerkers tot creatieve ontwerpers. Allen delen dezelfde passie voor het inrichtingsvak, samen vormen zij de drijvende kracht achter een groeiend bedrijf.

In een paar jaar tijd is flemishIN uitgegroeid tot een gedegen en betrouwbare partner voor kantoormeubelprojecten en andere projectinrichtingen, met klanten in België en daarbuiten.

Continue zijn wij op zoek naar veranderingen in het denken over werkomgevingen en spelen daar op in. flemishIN is een vooruitstrevend bedrijf dat werkt volgens de meest recente inzichten, zodat wij onze klanten nu en in de toekomst altijd op maat kunnen bedienen. 

Wij hebben als specialisatiebedrijf binnen de kantoor- en projectinrichting enkel langdurige samenwerkingen met een selectief aantal fabrieken. Zo garanderen wij de kwaliteit van de producten, houden wij de service op top niveau en de prijs zéér aantrekkelijk!

 

Werkwijze

Je organisatie in een nieuwe, betere en modernere jas? Ons volledige team zal jou met veel enthousiasme ter beschikking staan, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van je project. flemishIN is dusdanig uitgerust dat wij zelfs uw volledige project uit handen kunnen nemen. (Zo heb jij weer tijd voor andere prioriteiten!) Maar ook voor de aankoop van een enkele ergonomische kantoorstoel ben je steeds welkom in onze showroom!

We realiseren je project in 5 stappen:

  • Onderzoek - Het inventariseren van je wensen en eisen is een kunst die onze adviseurs meer dan gegeven is.
  • Ontwerp - Wij luisteren en denken vooruit, zo ben je verzekerd dat je organisatie vandaag en in de toekomst vooruit kan!
  • Levering en installatie - flemishIN begeleidt de levering en installatie, onze projectmonteurs bezitten een gedegen training en zien in iedere levering een uitdaging.
  • Gebruiks- en zitinstructie - Je nieuwe ergonomische bureaustoel met al zijn toeters en bellen worden jou en je collega’s natuurlijk gedemonstreerd, na de installatie van de meubelen volgt naast de uitleg van de beste werking ook een onderhoudsadvies.
  • Aftersales - Natuurlijk met een levenslange nazorg!

Maar laten we toch beter een verkennend gesprek plannen. Onze adviseurs en designers staan je graag te woord. Koffie inbegrepen!

Afbeelding van Erik

Erik van den Aarssen

Project Advisor, General Manager
Afbeelding van Carmen

Carmen Van Hoylandt

Project Advisor
Afbeelding van Nele

Nele Buntinx

Interior Designer
Coming soon

Daniëlla Sappracone

Interior Designer
Afbeelding van Nele

Sharon Gray

Office & HR manager
Jolien

Jolien Saliën

Assistant Project Advisor