werkwijze

Je organisatie in een nieuwe, betere en modernere jas? Ons volledige team zal jou met veel enthousiasme bijstaan, tot en met de realisatie van je project en zelfs daarna. Of het nu gaat over enkel een ergonomische kantoorstoel of over het opfrissen een gehele organisatie, flemishIN zal jou steeds zo veel mogelijk ontlasten zodat jij weer tijd hebt voor andere prioriteiten!

We realiseren uw project in 3 stappen:

 

inventarisatie en organisatie

Onze adviseurs inventariseren jouw wensen en begeleiden jou in de organisatie van een nieuwe kantooromgeving.

levering en installatie

flemishIN begeleidt de levering en installatie, onze projectmonteurs bezitten een gedegen training en zien in iedere levering een uitdaging.

aftersales

Ook aan de nazorg wordt de nodige aandacht besteed. flemishIN biedt bij de levering van je nieuwe ergonomische bureaustoel(en) een demonstratie aan de hele organisatie aan. Dit geldt ook voor de optimale werking van het geleverde meubilair en het nodige onderhoudsadvies. Dit alles met een levenslange nazorg.

 

hoogte verstelbare bureaus

Een verstelbaar bureau maakt het mogelijk om ergonomisch verantwoord te werken omdat de hoogte kan worden aangepast wanneer dit wenselijk is. Dit werkt ook voordelig als er verschillende mensen aan hetzelfde bureau werken. Een zit – sta hoogte verstelbaar bureau biedt de gebruiker de mogelijkheid om af te wisselen tussen een zittende en een staande werkhouding, dat is beter voor de gezondheid van de werknemers en dat rendeert dan weer voor de organisatie.

Neem eens een kijkje in onze catalogus

ergonomische bureaustoel

Een goede bureaustoel is onmisbaar op de werkvloer. Een ergonomische bureaustoel ondersteunt een goede zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten zoals rugpijn en nekpijn worden voorkomen.

Neem eens een kijkje in onze catalogus

lounge bank

Het onthaal is vaak het eerste contactpunt voor klanten met een bedrijf. Een stijlvolle ontvangstruimte zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer. Ook de werknemers zijn gebaat met enkele “ontspanningshoekjes” die een andere dynamiek kunnen brengen op de werkvloer. Wat zich dan weer reflecteert in meer creativiteit en innovatie.

Neem eens een kijkje in onze catalogus