werkwijze

Onze designstudio is gespecialiseerd in het ontwerpen, verbouwen en inrichten van kantoor- en projectomgevingen. Voor onze interieurarchitecten is iedere organisatie uniek en je project zal dan ook met de grootste ambitie worden uitgevoerd. Elke opdracht, klein of groot zal met veel passie worden benaderd!

 

verkenning

Na een kick-off ‘orientation meeting’ stellen we een behoefteanalyse op. In deze analyse gaan we in op de noden en verwachtingen van jouw bedrijf, jouw medewerkers, maar ook die van de bezoekers en partners. Mogelijk gebeurt er ook een opmeting van de bestaande toestand van de ruimtes, al dan niet gecombineerd met een akoestische meting.

uitwerking

In een voorontwerp wordt de basis gelegd voor jouw totaalconcept. Onze interieurarchitecten bestuderen dynamiek, organisatie, zonering en sfeer. Daarna wordt er een concept uitgewerkt dat met moodboards en vlekkenplannen uitgebreid besproken en geëvalueerd wordt. Vervolgens diepen we dit concept verder uit met plattegronden, 2D organisaties en fotorealistische renderings om zo een totaalbeeld te verkrijgen. Uiteraard bieden wij hierbij een zicht op het financiële plaatje door middel van een meetstaat en calculatie. Tot slot eindigt deze fase met een uitgebreide evaluatie en eventueel gevolgd met gedetailleerde projectbeslissingen.

realisatie

Uiteraard biedt flemishIN ook de mogelijkheid om het verdere projectmanagement te laten beheren. Wij coördineren de realisatie van jouw nieuwe inrichting door middel van verhuisplannen, aansturing en planning van de onderaannemers en dagelijkse begeleiding on site. Naast de levering en montage door onze eigen teams bestaat er de mogelijkheid om een training te voorzien voor jouw interne technische dienst. We bieden een begeleiding van het nieuwe werken aan door middel van gespecialiseerde tools en zit- en gebruiksinstructies. Deze fase eindigt met de oplevering van het project waarbij de opvolging naar de toekomst is gegarandeerd.

 

 

happy @ work en het nieuwe werken

Wanneer medewerkers dynamischer kunnen werken, resulteert dit in een meer innovatieve visie en mentaliteit. Mensen worden gestimuleerd door een aangename en praktische werkomgeving. Deze steunen op 4 pijlers: efficiëntie, ergonomie, autonomie en communicatie.

 

inclusie

Inclusief ontwerpen houdt in dat we onze ontwerpen aanpassen voor elke gebruiker, los van leeftijd, geslacht of beperking. We creëren een optimale beleving voor de medewerkers, maar ook voor bezoekers en partners.

 

circulaire economie

Kwaliteit en duurzaamheid maken steeds deel uit van onze visie. Dit is belangrijk voor ons als onderneming, maar ook voor jou en de toekomst. Samen met onze leveranciers zorgen we ervoor dat ons meubilair gemaakt is om lang mee te gaan en zelfs na deze periode op een verantwoorde manier terug kan keren in een gesloten productiecirkel. Wij denken ook graag met je mee over het hergebruik of de herbestemming van bestaand meubilair.