Al vanaf gesprek één legde Nicolaï Fruit voor ons de lat hoog : “Wij wensen iets speciaals”. Om het nog iets uitdagender te maken mocht iedere medewerker zijn of haar input geven, gelukkig worden wij als ontwerpbureau graag uitgedaagd! We bedachten een inrichtingsconcept dat het professionele, jonge en spontane karakter van onze klant ademt op elk gebied. Het resultaat : een persoonlijke kantoorinrichting, die zowel hedendaags als tijdloos is, warm en een tikkeltje extravagant.

We werkten met zonnering door middel van een chique uitziend houten latwerk, over de gehele ruimte. Zo is de inkomruimte afgebakend, zonder gebruik te maken van een traditionele balie, waar elke bezoeker zich intuïtief welkom geheten zal voelen. In de Touchdown zone is er plaats voor actieve meetings, terwijl men in de Breakout zone net even kan opladen. Keukens en opbergen op maat, gecombineerd met een moodboard samengesteld uit warme kleuren, gepaste sfeerverlichting en aantrekkelijke wandvisuals creëren de perfecte totaalbeleving voor medewerker en bezoeker.

Daarnaast ligt de essentie natuurlijk in het detail en de ontzorging. Flemishin verzorgde het projectmanagement over de hele lijn. Vanaf de begeleiding met de technieken, plafonds, vloerafwerkingen en schilderwerken, tot en met de begeleiding in het gebruik van de nieuwe werkplekken en bureaustoelen.

Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit
Nicolaï Fruit

Geprikkeld en wil je jouw interieurproject eens bespreken?

Kom eens babbelen