over flemishIN

Full service is ons ding. Van creatieve ontwerpen tot de levering van kantoormeubilair en nazorg achteraf! Wij denken met u mee, ontzorgen en creëren gegarandeerd een werkomgeving in lijn met uw ambities van nu en klaar voor die van morgen! 

flemishIN is gevestigd met kantoor en showroom in het prestigieuze building seventyone in Lummen. Project Advisor-zaakvoerder Erik van den Aarssen leidt een hecht team met veelzijdige specialismen, van kundige sales medewerkers tot creatieve ontwerpers. Allen delen dezelfde passie voor het inrichtingsvak, samen vormen zij de drijvende kracht achter een groeiend bedrijf.

In een paar jaar tijd is flemishIN uitgegroeid tot een gedegen en betrouwbare partner voor kantoormeubelprojecten en andere projectinrichtingen, met klanten in België en daarbuiten.

Continue zijn wij op zoek naar veranderingen in het denken over werkomgevingen en spelen daar op in. flemishIN is een vooruitstrevend bedrijf dat werkt volgens de meest recente inzichten, zodat wij onze klanten nu en in de toekomst altijd op maat kunnen bedienen. 

Wij hebben als specialisatiebedrijf binnen de kantoor- en projectinrichting enkel langdurige samenwerkingen met een selectief aantal fabrieken. Zo garanderen wij de kwaliteit van de producten, houden wij de service op top niveau en de prijs zéér aantrekkelijk!