Trotse inrichters van het Logistiek Innovatie- en Trainingscenter

Allereerst doen wij u graag onze beste wensen voor 2014!

Wij zetten het jaar alvast positief in en delen dan ook graag met u ons trotse nieuws: flemishIN scoort de gunning voor het inrichten van het nieuwe Logistiek Innovatie- en Trainingscenter (LITC)!

Het LITC is gelegen op de site van Nike ELC te Laakdal. Het gebouw dient innovatie te bevorderen en uit te stralen waarbij het een aangenaam en uitnodigend karakter heeft voor de vaak wisselende populatie.
Met de oprichting van het LITC wil IOK de Kempen als logistiek centrum ondersteunen. Het gebouw zal geëxploiteerd worden door de vzw LITC, met Nike, Thomas More en KU Leuven als partners.
Daar lag voor ons tevens de grootste maar ook leukste uitdaging. Er waren gedurende het traject redelijk wat organisaties betrokken. Ieder hebben zij ons hun eisen en wensen geformuleerd. De zoektocht tussen esthetiek, comfort, flexibiliteit en duurzaamheid is al vaak geen gemakkelijke opdracht. Laat staan wanneer er rekening gehouden dient te worden met zoveel verschillende gebruikers. Wij zijn dan ook enorm trots als bedrijf hier het beste gescoord te hebben.

Wij zetten deze positieve start graag samen met u door in 2014 en kijken uit naar onze verdere samenwerking!

Trotse inrichters van het Logistiek Innovatie- en Trainingscenter