Nieuwsbrief 6 november 2017

Realisatie: Lambregts & Robben

Naar het prachtige ontwerp van LV-architecten realiseerden we een zeer toffe werkomgeving voor accountants, belastingconsulenten en adviseurs van Lambregts & Robben in Turnhout. Werken, vergaderen en ontspannen in stijl! Klik hier om meer realisatiefoto's te zien. 

Nieuw project: Schoeller Allibert

Binnenkort voorziet flemishIN de complete inrichting van de nieuwe Belgische vestiging van Schoeller Allibert. Schoeller Allibert is Europees marktleider in herbruikbare kunststofverpakkingen en containers en biedt daarmee duurzame alternatieven voor wegwerpverpakkingen als karton, hout en plastic voor eenmalig gebruik. De nieuwe vestiging in Beringen werd ontworpen door architectenbureau Wastiau & Co. "Het wordt een lichtrijke fabriek waar het aangenaam is om te werken." "De plant zal bestaan uit een productiehal van 6.500 m2, over 3.500 mbuitenopslagruimte beschikken en er komt een sales en innovation center van 1.200 m2. Op de tweede verdieping zal er een inspirerende brainstormruimte worden voorzien. Vanzelfsprekend is flemishIN weer enorm trots op deze prachtige nieuwe referentie.

Word jij onze nieuwe collega?!

flemishIN groeit en is dringend op zoek naar collega's om ons sales team te versterken! Klik hier om meer informatie over de jobsinhoud te weten te komen! 

Nieuwsbrief 6 november 2017