Nieuwsbrief 14 december 2017

 

Vrolijk kerstfeest!


2017, een jaar vol uitdagingen. Prachtige opdrachten, waar de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen aan te pas dienden te komen. Wij danken dan ook graag onze klanten en partners voor de samenwerking het afgelopen jaar.
Met het einde van het jaar in zicht naderen de feestdagen. Kerst is de leukste periode van het jaar, toch? Het huis versieren, gezellig samen zijn, cadeautjes krijgen en uitdelen. flemishIN wenst iedereen hele fijne feestdagen, een goede gezondheid en veel warmte en geluk. 
 
___


flemishIN steunt de Rode neuzen actie, helpt u mee?


Kerst is een periode om stil te staan hoe goed we het wel niet hebben. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Namelijk één op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. flemishIN wil daarom mee helpen geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. flemishIN wilt graag zijn steentje bijdragen. Bij het behalen van 500 likes op onze post, stort flemishIN 250 EURO aan de Rode neuzen actie en bovendien verloten wij een ergonomische bureaustoel, de Every 142E, onder de likers ! Wat moet je hiervoor doen? Like onze FB-pagina, like de post waar de win actie in vermeld staat en SHARE het op je eigen FB-pagina! (Zorg wel dat je profiel openbaar is, zodat wij je share kunnen terug vinden). 26 januari 2018 wordt onze winnaar bekend gemaakt!

Ga snel naar onze FB-pagina en waag je kans!
___


Eindejaarsverlof


Dit is de laatste nieuwsbrief van flemishIN in 2017. We volgen het bouwverlof van 23 december 2017 tot en met 1 januari 2018. Op dinsdag 2 januari 2018 staan we weer paraat! Het team van flemishIN wenst zijn lezers prettige eindejaarsfeesten in 2017 en een goede gezondheid en voorspoed in 2018.
 

 

Nieuwsbrief 14 december 2017