Nieuwe partners

Vlaamse overheid koos in 2012 voor flemishIN

Onze eerste nieuwsbrief van 2013 starten we graag met een korte terugblik van het afgelopen jaar. Wanneer we terugkijken op 2012 is er veel gebeurd.

Vanaf de eerste verkoop van 2 ergonomische kantoorstoelen tot het ontwerp en realisatie van het eerste totaalproject. Het lanceren van onze website tot de verhuizing naar de project showroom in het centrum van Tessenderlo.

2012 was een jaar van keihard werken maar met een fantastisch resultaat.
Bedrijfsleven, zorg en overheid gaf ons de eer hun inrichtingsopdrachten te mogen realiseren. Met name de projecten bij Vlaamse overheid hebben flemishIN op de kaart gezet. Zo hebben we o.a. prachtige projecten gerealiseerd voor Stad Leuven, Gemeente Mol, Stad Vilvoorde en ergonomisch zitmeubilair geleverd aan Provincies Antwerpen en Limburg.
Binnen enkele weken leveren we de totaalinrichting voor het nieuwe prestigieuze kantoorgebouw van OCMW Bertem en voorzien we de nieuwe vergaderzalen en refter van onze thuis gemeente, Gemeente Tessenderlo, van hoogwaardig meubilair.

Een pittig jaar dat in 2013 naar meer smaakt!

Al onze klanten en andere partners die flemishIN in 2012 het vertrouwen hebben gegeven willen we dan ook bij deze nogmaals hartelijk bedanken.

We kijken uit naar onze samenwerking in 2013!

Nieuwe partners: BuzziSpace en van Esch

Dit jaar start met twee nieuwe samenwerkingsverbanden. Te beginnen met BuzziSpace. Dit Belgische bedrijf werd in 2007 opgericht. De producten van het merk waren wereldwijd meteen een schot in de roos, omdat ze inspeelden op een steeds groter wordende nood: stilte en stijl brengen in open ruimtes zoals kantoren en lofts.

Hun eerste vier producten – BuzziZone, BuzziBoard, BuzziLight en BuzziScreen kregen meteen internationale designprijzen. Het 100% ecologische verhaal van BuzziSpace werd al snel een voorbeeld voor de designindustrie: recyclage én hippe ontwerpen gaan dankzij hen vandaag wél hand in hand.

Heeft u problemen met akoestiek in uw (kantoor)kamer of wil u meer weten over de BuzziSpace- en akoestische productoplossingen?
Stuur dan even een mailtje!

De tweede nieuwe partner van Esch is een in Nederland gevestigd familiebedrijf dat sinds 1972 actief en gespecialiseerd in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires voor zowel de project- als woninginrichting.
Presenteren, opbergen en ontvangen zijn de drie speerpunten van het bedrijf. Van Esch zorgt kortom overal voor de juiste binnenkomer.

Een selectie van de van Esch producten in ons aanbod kunt u terugvinden in onze online-catalogus.

Nieuwe partners