Gunning Portavida voor kantoorinrichter flemishIN

De uitdaging in dit dossier is de ontwikkeling en realisatie van een totaalconcept voor de inrichting en signalisatie, waarin het DNA van Portavida en OCMW Genk volledig vervat zit. Duurzaamheid was een factor van formaat, milieuzorg en re-use stonden tijdens het volledige ontwerp proces centraal. Met respect voor het verleden in de vorm van het patrimonium van de historisch site van het Sint-Jansziekenhuis, maar ook met het oog op de toekomst heeft flemishIN aandacht besteed aan “het nieuwe werken”, volledig gepersonaliseerd voor OCMW Genk. Individuele werkplekken werden gecombineerd met zit-sta bureaus en concentratieruimtes, er werd ook plaats voorzien voor staand vergaderen en brainstormen.

De huisstijl van Portavida wordt vertaald in warme kleur- en materiaalcombinaties en gecombineerd met het kernwoord “verbondenheid”. Dit resulteert in een inrichtingsconcept waarin inclusie centraal staat en een Portavida waar iedereen zich welkom mag voelen. 

Ons team heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast Portavida is de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor van Willemen Kumpen in Hasselt een tweede topper van formaat in Limburg, aldus zaakvoerder Erik van den Aarssen. De twee opdrachten samen zijn goed voor een €600.000.

Gunning Portavida voor kantoorinrichter flemishIN