flemishIN viert ICF-dealerschap -15% korting t/m december 2014!

Vanaf nu kunt u voor alle ICF producten terecht bij flemishIN!

ICF, opgericht in de jaren vijftig, is bekend geworden door het ontwerp en productie van hoogwaardige design producten. De fabriek behoort tot de groep van bedrijven die onafscheidbaar verbonden zijn met én een enorme bedrage hebben geleverd aan het concept “Italiaans design”.
ICF heeft een boeiende geschiedenis. Hoewel bekend bij verzamelaars, weten maar weinigen dat, tot 2004, de Eames office ontwerpen werden gefabriceerd door ICF.  Gevestigd in Milaan, was ICF één van de vier oorspronkelijke fabrikanten met een licentie van Herman Miller, om Charles & Ray Eames stoelen te produceren.

De door ICF geproduceerde, originele Eames ontwerpen, zijn zeer waardevol voor de hardcore Charles & Ray Eames verzamelaars, over de hele wereld. Met de bekende toppers als de Una Chair en Unitable, maar ook met de nieuwere ontwerpen als Stick Chair en Groove vervolledigen wij definitief ons productgamma op management en design niveau!

Bekijk nu een selectie uit de ICF collectie, volledig verkrijgbaar bij flemishIN, en geniet van -15% korting t/m december 2014 op alle ICF producten!!!

flemishIN viert ICF-dealerschap -15% korting t/m december 2014!