_ BUZZIMOOD

“Lift up your mood.” Dat is de slogan waarmee BuzziSpace met deze BuzziMood naar buiten komt. Maar is het ook zo, lift dit paneel jouw mood?

 

Volgens onderzoeken zou hier wel een zeer gegronde waarheid in kunnen zitten. Het is een biophilic design. Sjieke woorden voor een pracht product. De term slaat op het feit dat de mens een ingeboren behoefte heeft in contact te staan met de natuur. 

 

Studies tonen dan ook aan dat een biofilische werkomgeving stress vermindert en positief werkt op de gezondheid van de werknemers. Gezonde werknemers zijn productiever en hoe gelukkiger het bedrijf, hoe gelukkiger dit zich vertaalt in de cijfers.

 

Dit product speelt in op die onderzoeken en gaat nog een stapje verder. Dit akoestische wandpaneel zorgt ervoor dat het nooit te rumourig kan worden op de werkvloer. Alleen maar voordelen dus. Onze collega’s genieten er alvast elke dag van zoals je kan zien.

Jij binnenkort ook?

 

Aarzel niet naar onze productpagina te gaan en contact met ons op te nemen in verband met dit product. Onze (groene) werknemers staan voor je klaar!

 

_ BUZZIMOOD