April - Maand van de ergonomie!

 

 

 

___

April - Maand van de ergonomie!


De mens is de kleinste economische eenheid waarvan de productiviteit wordt bepaald door intelligentie, kennis, motivatie en lichamelijk en geestelijk comfort. De vraag of iemand als individu succesvol is, hangt nauw samen met zijn omgeving!

We zitten te veel! Alleen al op zijn werk brengt de „office sapiens“ zo ?n 80.000 uur zittend door. Een gebrek aan beweging, gecombineerd met slechte consumptiegewoonten en dagelijkse stress leidt tot talrijke beschavingsziekten. Bewegen, zeker bij het zitten, is dan ook de aangewezen strategie. Als we dan toch veel moeten zitten, laten we het dan goed doen. 

Als integrale aanbieder van kantoormeubilair spelen wij perfect in op deze behoefte. Dit betekent dat we de mens, oftewel de kleinste economische eenheid, beschouwen in de context van een groter geheel en in staat stellen om op gezonde en evenwichtige wijze het beste van zichzelf te geven. Ergonomie is voor ons meer dan enkel een biomechanische aangelegenheid. We bekijken een kantoor dan ook liever niet als kostenfactor, maar als productiefactor, waarin het menselijk kapitaal graag winstgevend wil zijn en in harmonie met het bedrijf wil werken. 

Kom meer te weten over de aanpak van flemishIN  om jou en je organisatie ergonomisch vaardiger te maken.
Resultaat: stress daalt, productiviteit stijgt.

Informeer je over onze aanpak!
website
email
facebook
twitter
instagram
linkedin
 
Our mailing address is:
flemishIN
Bosstraat 71 2C
3560 Lummen
info@flemishin.be
013 29 87 16

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 
April - Maand van de ergonomie!