het nieuwe werken

Tevreden werknemers hebben meer energie en creativiteit en dat rendeert voor jouw bedrijf.

“Activity based working” is gebaseerd op een ruimere werkruimte waarin afgestapt wordt van de eigen werkplek. Als alternatief krijgt de werknemer een diversiteit aan gespecialiseerde mogelijkheden aangereikt om zijn/haar functie optimaal uit te oefenen. Er wordt ruimte gecreëerd voor specifieke taken zoals leren, concentreren, samenwerken en andere bedrijfsgebonden mogelijkheden. Hierdoor ontstaat er een betere dynamiek die niet alleen resulteert in een frissere, meer innovatieve visie en mentaliteit, maar die werknemers ook letterlijk in beweging brengt en hun gezondheid ten goede komt.

Dit alles brengt flemishIN samen in een uniek en persoonlijk concept dat volledig gebaseerd is op de eigenheid van jouw bedrijf en medewerkers. Ons team van interieurarchitecten werkt de ideale mix uit van geoptimaliseerde persoonlijke werkplekken met flexibele en gespecialiseerde zones. Uiteraard drukt deze nieuwe inrichting ook het DNA en de visie van uw bedrijf op een stijlvolle manier uit.

 

ruimte

Onze interieurarchitecten springen efficiënt om met elke ruimte. Elke vierkante meter wordt geëvalueerd en geoptimaliseerd. Ze gaan op zoek naar de perfecte balans tussen werk-, ontmoetings- en ontspanningsruimte. Een tevreden medewerker rendeert en zo kunnen we samen het beste uit de ruimtes halen.

ergonomie

Ergonomie is de studie van de mens in relatie tot zijn omgeving, en dat is net wat wij voor u doen. In onze ontwerpen streven we ernaar om de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van uw medewerkers te bevorderen. Ergonomie is “actief werken” en dat kan je bereiken met de juiste dynamische bureaustoelen, hoogte instelbare bureaus of zit – sta werktafels. De mogelijkheden zijn uitgebreid en worden geoptimaliseerd aan de behoeftes van elke organisatie.

akoestiek

Een optimale akoestiek is tegenwoordig onmisbaar in elke werkomgeving. Wij betrekken akoestiek dan ook van bij de start van een concept. In een optimale akoestische omgeving voelen medewerker zich comfortabeler waardoor ze efficiënter kunnen werken. Deze verhoogde efficiëntie en productiviteit maakt dat de investering in akoestiek snel terugverdient is, een win-win situatie.

 

 

staande vergaderruimte

Volledig in lijn met het activity based working wordt er steeds meer gekozen voor een combinatie van traditionele "zittende" vergaderruimtes, met staand vergaderen. In plaats van twee afzonderlijke ruimtes hiervoor te voorzien, kan je één ruimte uitrusten met een zit-sta vergadertafel die beide vormen van overleg mogelijk maakt. Staand vergaderen is ergonomisch en activeert de deelnemers waardoor er een vlottere dynamiek ontstaat.

 

concentratie en samenwerkplekken

Dit zijn centrale spots in de werkruimte die de mogelijkheid bieden om je, al dan niet met enkele collega's, ongestoord terug te trekken. Deze spots zijn vaak voorzien van de nodige akoestiek om privacy te bieden en zo andere collega's niet te storen.

 

brainstormruimte

Een brainstormruimte is een ruimte voor onverwachte ideeën, hier wordt er "out of the box" gedacht. Door het combineren van een minder formele en zelfs huiselijke inrichting, met diverse presentatiemethodes en multimedia, inspireren we medewerkers. Spontaniteit, creativiteit en innovatie staan hier centraal.